Σε ένα μπολ αναμιγνύω το νερό, τη ρακή, το ελαιόλαδο, το αλάτι και σταδιακά προσθέτω το αλεύρι. Ζυμώνω και χωρίζω το μίγμα στα έξι.
Με την ξινή μυζήθρα φτιάχνω έξι μπάλες.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω το ένα τμήμα ζύμης στρογγυλό, τοποθετώ την μπάλα της ξινής μυζήθρας στη μέση και κλείνω τυλίγοντας το με τη ζύμη.
Το ανοίγω ξανά με τον πλάστη σε στρογγυλό σχήμα.
Συνεχίζω όμοια με όλη τη ζύμη και τις μυζήθρες.
Ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά το τηγάνι και βάζω μια μια τις πίτες, ψήνοντας τες και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρω ζεστή ή κρύα με μέλι.