Σε ένα μπολ ανακατεύω με το σύρμα το ελαιόλαδο με το μέλι, το ταχίνι, την κανέλα και το στιγμιαίο ρόφημα κακάο Nesquik.
Στο χυμό πορτοκαλιού διαλύω τη μαγειρική σόδα και το ρίχνω στο μπολ μαζί με το νερό.
Αναμιγνύω το μπείκιν πάουντερ με το αλεύρι και σταδιακά τα ρίχνω στο μπολ, δημιουργώντας μια μαλακή ζύμη.
Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά (όσο πιο πολύ τα αφήσω τόσο πιο εύκολα πλάθεται έπειτα η ζύμη).
Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο, τη χωρίζω στα δύο και με τη βοήθεια λαδόκολλας φτιάχνω δύο κορδόνια. Τα κυλάω πάνω σε φιλέ αμυγδάλου ή σουσάμι (να είναι νωπό) για να κολλήσουν και τα τυλίγω με τη λαδόκολλα.
Τα βάζω στην κατάψυξη για 2 ώρες να κρυώσουν καλά.
Τα βγάζω από την κατάψυξη, αφαιρώ τη λαδόκολλα και τα τοποθετώ πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180*C στις αντιστάσεις, για 20-25 λεπτά (τσεκάρω με μια οδοντογλυφίδα αν έχουν ψηθεί όπως στο κέικ),
Βγάζω το ταψί από το φούρνο, το αφήνω 5 λεπτά να κρυώσει και κόβω το κάθε κορδόνι σε κομμάτια πάχους 1 – 1,5 εκ.
Τα απλώνω γυρίζοντας τα πλάγια στο ταψί και τα ψήνω στους 160*C στον αέρα για άλλα 20 λεπτά (μέχρι αν φρυγανιστούν).
Όταν τα βγάζω από το φούρνο είναι ακόμα κάπως μαλακά και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως.
Τα φυλάω σε αεροστεγώς κλειστό δοχείο.