Πλένω και καθαρίζω τα σαλιγκάρια, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες από τα καβούκια τους και απομακρύνοντας την μεμβράνη που δημιουργούν με τα σάλια τους.
Πασπαλίζω ένα μεγάλο τηγάνι με αλεύρι και μπόλικο αλάτι.
Ραντίζω σε καρέ με ελαιόλαδο και ανάβω τη φωτιά στο μέγιστο.
Όταν ζεσταθεί το ελαιόλαδο, χαμηλώνω την ένταση σε μέτρια και βάζω μπρούμυτα τα σαλιγκάρια, σε μια στρώση.
Αφήνω 1 λεπτό, πασπαλίζω με κλαδιά φρέσκου δεντρολίβανου, τους ανακατεύω και σβήνω με λίγο ξύδι.
Χρειάζονται 3 – 4 λεπτά συνολικά.
Τα σερβίρω μαζί με το λαδόξιδο που έχουν και γαρνίρω με κλαδιά δεντρολίβανου.