- Πλένω και καθαρίζω τα σαλιγκάρια, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες από τα καβούκια τους και απομακρύνοντας την μεμβράνη που δημιουργούν με τα σάλια τους. 
- Πασπαλίζω ένα μεγάλο τηγάνι με αλεύρι και μπόλικο αλάτι. 
- Ραντίζω σε καρέ με ελαιόλαδο και ανάβω τη φωτιά στο μέγιστο. 
- Όταν ζεσταθεί το ελαιόλαδο, χαμηλώνω την ένταση σε μέτρια και βάζω μπρούμυτα τα σαλιγκάρια, σε μια στρώση. 
- Αφήνω 1 λεπτό, πασπαλίζω με κλαδιά φρέσκου δεντρολίβανου, τους ανακατεύω και σβήνω με λίγο ξύδι. 
- Χρειάζονται 3 – 4 λεπτά συνολικά. 
- Τα σερβίρω μαζί με το λαδόξιδο που έχουν και γαρνίρω με κλαδιά δεντρολίβανου.