Αφαιρώ την κόρα από το ψωμί του τοστ και κόβω την ψίχα σε καρέ.
Ραντίζω με 2 κ. γ. ελαιόλαδο, ανακατεύω και τα ψήνω στο Air Fryer στους 150°C για 5 λεπτά. Τα βγάζω να κρυώσουν.
Κόβω το στήθος του κοτόπουλου κάθετα, έπειτα σε φέτες και αυτές σε λωρίδες και τις βάζω στο μπολ. Προσθέτω 1 κ. γ. αλάτι, ¼ κ. γ. πιπέρι, ½ κ. γ. σκόρδο σκόνη, 1 κ. γ. πάπρικα, 1 κ. σ. στραγγιστό γιαούρτι και τα ανακατεύω όλα καλά.
Ρίχνω το κοτόπουλο στο Air Fryer και το ψήνω στους 180°C για 12 λεπτά.
Κόβω το ½ iceberg σε φέτες οριζόντια και κάθετα και το μεταφέρω σε μεγάλο μπολ.
Προσθέτω το αγγούρι κομμένο σε ροδέλες, τα ντοματίνια κομμένα στα δύο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Για τη σως αναμιγνύω το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα, την κρέμα τυρί, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι πολύ καλά και τα ραντίζω το μπολ με τα λαχανικά.
Προσθέτω τα κρουτόνς, το κοτόπουλο και γαρνίρω με φλούδες παρμεζάνας πριν σερβίρω.