Σε ένα μπολάκι ρίχνω την καπνιστή πάπρικα, το πιπέρι cayenne, το αλάτι και την παρμεζάνα ανακατεύοντας τα καλά.
Προσθέτω το ελαιόλαδο και το ενσωματώνω.
Απλώνω τις τορτίγιες μια-μια και απλώνω σε κάθε πλευρά από 2 κγ από το μείγμα του μπολ.
Κόβω τις τορτίγιες οριζόντια, κάθετα και διαγώνια ανάλογα πόσο μεγάλα θέλω τα κομμάτια δημιουργώντας τρίγωνα.
Τα απλώνω πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί (χωρίς να καλύπτει το ένα κομμάτι το άλλο) και τα ψήνω στους 180°C στον αέρα, για 10-15 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος τους).
Μόλις πάρουν χρώμα και σκληρύνουν, τα βγάζω, τα αφήνω να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου, και τα σερβίρω παρέα με όποια σάλτσα επιθυμώ.