Αλείφω με το λάδι ταψί διαμέτρου 30 εκ και βάζω 3 φύλλα κρούστας σταυρωτά το ένα με το άλλο και ενδιάμεσα ραντισμένα με σησαμέλαιο.
Σε ένα μπολ ανακατεύω όλα τα υλικά της γέμισης το σουσάμι (κρατάω μια χούφτα για πασπάλισμα), τα καρύδια, τη φρυγανιά, την κανέλα και το γαρύφαλλο.
Πασπαλίζω 5 χούφτες από τη γέμιση ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα και συνεχίζω φύλλο – λάδι – γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα (σταυρωτά τοποθετημένα) κρατώντας 3 φύλλα για το τέλος.
Βάζω πάνω τα 3 φύλλα με λάδι ραντισμένα και κόβω τα φύλλα που περισσεύουν από τα χείλη του ταψιού.
Τα γυρίζω προς τα μέσα, χαράσσω την πίτα σε κομμάτια και πασπαλίζω με το σουσάμι που κράτησα.
Ζεσταίνω λίγο σησαμέλαιο και ζεματάω με αυτό τα φύλλα από πάνω.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160°C, στις αντιστάσεις, για 1 ώρα και 40 λεπτά (όταν τα φύλλα χρυσίσουν σκεπάζω με αλουμινόχαρτο.
Σε ένα κατσαρολάκι φτιάχνω το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά, ανακατεύω σε μέτρια ένταση στην εστία μέχρι να βράσει για 5 λεπτά. Το βγάζω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει.
Όταν βγει η πίτα από το φούρνο, τη λούζω σιγά σιγά με το κρύο σιρόπι και αφήνω να το απορροφήσει.
Κόβω σε κομμάτια και σερβίρω.