Καλύπτω μια φόρμα 24 εκ. εξωτερικά τη βάση της με αλουμινόχαρτο και από μέσα με αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετώ το βούτυρο σε κυβάκια και βάζω στο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις για 10 λεπτά να λιώσει το βούτυρο.
Βγάζω, πασπαλίζω με τη ζάχαρη και απλώνω τα δαμάσκηνα καλύπτοντας τη βάση της φόρμας.
Πασπαλίζω με τα φουντούκια και την κανέλα.
Για το παντεσπάνι χτυπάω με το σύρμα ή το μίξερ τα αυγά να αφρατέψουν.
Προσθέτω τη ζάχαρη σε δόσεις, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Τέλος αφού ενώσω το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ τα ενσωματώνω στο μείγμα.
Ψήνω στους 200°C, στις αντιστάσεις για 30-35 λεπτά περίπου.
Βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν αναποδογυρίσω στην πιατέλα.