Στο μπολ αναμιγνύω το στραγγιστό γιαούρτι TOTAL 2% με το μέλι.
Στον πολυκόφτη θρυμματίζω τα μπισκότα μαζί με το κακάο (αν δεν έχω μπορώ να τα βάλω σε μια σακούλα ζιπ και να τα χτυπήσω με έναν πλάστη ή μπουκάλι).
Τα ρίχνω στο μπολ και ανακατεύω καλά να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Το βάζω στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Βρέχω με λίγο νερό τα χέρια και το κουτάλι, παίρνω 1 κ.σ. από το μείγμα, το απλώνω λίγο, βάζω στη μέση το βύσσινο και πλάθω σε μπαλίτσα.
Μια-μια τις αφήνω σε αντικολλητικό χαρτί και τις βάζω στην κατάψυξη για άλλα 10 λεπτά.
Ωστόσο, σε ένα μπολάκι βάζω την κουβερτούρα σε κομμάτια, σκεπάζω με μεμβράνη και τη λιώνω στα μικροκύματα (σε δόσεις) ή σε μπεν μαρί. Βγάζω προσθέτω το λάδι και ανακατεύω.
Ρίχνω μια-μια τις μπαλίτσες στη λιωμένη σοκολάτα, τις κυλάω να καλυφθούν παντού με αυτή, τις στραγγίζω και τις βάζω πίσω στο αντικολλητικό χαρτί.
Βάζω για άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο να στεγνώσει η σοκολάτα και είναι έτοιμα να τα σερβίρω.
Μπορώ να τα προσφέρω σε χάρτινη θηκούλα ή να τα τυλίξω με αλουμινόχαρτο.