Κόβω το κουνουπίδι κάθετα (κατά μήκος του κοτσανιού του) σε χοντρές φέτες και τις βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Τις πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι και τις βάζω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 200°C, για 15-20 λεπτά (να κρατάνε να μη λιώσουν).
Σε ένα πιάτο αναμιγνύω το αλεύρι με το κορν φλάουερ, την πάπρικα, το κύμινο, τη σκόνη κρεμμυδιού, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε άλλο πιάτο χτυπάω τα αυγά με το γάλα και τη μουστάρδα.
Και στο τελευταίο πιάτο απλώνω την τριμμένη φρυγανιά.
Πανάρω κάθε κομμάτι κουνουπιδιού στη σειρά από το μείγμα αλευριού – τα αυγά – τη φρυγανιά και τα τηγανίζω σε ζεστό ελαιόλαδο στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές (ζεσταίνω 3 κ.σ. λάδι σε δυνατή ένταση, όταν ζεσταθεί μειώνω την ένταση σε μέτρια και ξεκινάω να τηγανίζω τα κομμάτια. Ενδιάμεσα θα χρειαστεί να προσθέσω λάδι).
Βγάζω κάθε κομμάτι σε απορροφητικό χαρτί και έπειτα τα μεταφέρω πάλι στο ταψί.
Βάζω πάνω από κάθε κομμάτι 2-3 φέτες ντομάτας και πασπαλίζω με τριμμένη μοτσαρέλα.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C, για 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει χρυσαφένιο.