Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρω το κρεμμύδι σε δυνατή ένταση, για 2 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και αφήνω για άλλο ένα λεπτό.
Ρίχνω το τριμμένο κολοκυθάκι προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και κύμινο ανακατεύοντας μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του και το βγάζω σε ένα πιάτο.
Συνεχίζω με τα μανιτάρια, αφού τα καθαρίζω με χαρτί κουζίνας απαλά να φύγουν τυχών ακαθαρσίες, τα κόβω σε φέτες και τα σοτάρω στο τηγάνι (αντικολλητικό) να μαραθεί.
Ετοιμάζω το φρέσκο λευκό φραντζολάκι από το ΦΟΥΡΝΟ του LIDL, το κόβω στα δύο, αλείφω με λίγο βούτυρο εσωτερικά και βάζω 1 φέτα τυρί και από πάνω τι μισή ποσότητα από το κολοκυθάκι και τα μανιτάρια.
Σκεπάζω με το υπόλοιπο ψωμί και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Όμοια συνεχίζω και με το πολύσπορο φρέσκο φραντζολάκι από το ΦΟΥΡΝΟ του LIDL.