Παίρνω τη φλούδα κόκκινων κρεμμυδιών και με ένα ψαλίδι την κόβω σε μικρά κομματάκια.
Όμοια κόβω και μια κόλα λευκό χαρτί και τα ανακατεύω σε ένα μπολ με τις φλούδες των κρεμμυδιών.
Βρέχω ένα-ένα τα αυγά με λίγο νερό και τα κυλάω στα κομματάκια να κολλήσουν πάνω του.
Τυλίγω κάθε αυγό με ένα κομμάτι τούλι ή καλσόν και το κλείνω είτε με κόμπο είτε με λευκό βαμβακερό σπάγκο.
Τοποθετώ τα αυγά σε μια παλιά (γιατί θα βαφτεί) κατσαρόλα μαζί με λίγα ολόκληρα φλούδια κρεμμυδιών/ χαρτιά, 1 κ. γ. αλάτι, 2 κ. σ. ξύδι και νερό να τα σκεπάζει.
Τα βάζω να βράσουν σε χαμηλή ένταση για 10 λεπτά, τα βγάζω από την εστία και τα αφήνω για 20 λεπτά μέσα στην κατσαρόλα να κρυώσουν λίγο.
Βγάζω ένα-ένα τα αυγά, τα ξετυλίγω και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως.
Τα αλείφω με λίγο λάδι, τα γυαλίζω με βαμβακερό πανί και είναι έτοιμα!