Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το νερό, όταν βράσει ρίχνω το αλάτι και τα Σπαγγέτι Protein MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας και τα στραγγίζω.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι.
Προσθέτω το αλεύρι, το πιπέρι, την πάπρικα, το cottage cheese, τα 2/3 της φέτας και ανακατεύω καλά.
Τέλος ενσωματώνω στο μείγμα τα στραγγισμένα Σπαγγέτι Protein MISKO και τα μεταφέρω σε λαδωμένο ταψί 27 x 27 εκ.
Θρυμματίζω από πάνω την υπόλοιπη φέτα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά συν άλλα 10 στον αέρα.
Μόλις πάρει χρυσαφί χρώμα είναι έτοιμη, βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.