Κόβω το μαρούλι σε λωρίδες και έπειτα κάθετα και το βάζω στο μπολ.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το νερό, όταν βράσει ρίχνω το αλάτι και τις Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας, τα στραγγίζω, ραντίζω με 1 κ. σ. ελαιόλαδο, ανακατεύω και τα αφήνω να κρυώσουν πριν τα προσθέσω στο μπολ.
Κόβω το αγγούρι σε ροδέλες, τις μεταφέρω στο μπολ και συνεχίζω όμοια με το κρεμμύδι.
Στραγγίζω καλά την κονσέρβα με τα φασόλια, τα ρίχνω μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και κάνω το ίδιο και με το καλαμπόκι και τον τόνο.
Κόβω τα αγγουράκια τουρσί σε φέτες και τα προσθέτω στη σαλάτα.
Σε ένα μπολ αναμιγνύω καλά το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το άνηθο, περιχύνω το μείγμα στο μπολ και τα ανακατεύω όλα πάρα πολύ καλά.
Σερβίρω τη σαλάτα στα πιάτα, αλλά μπορώ να τη διατηρήσω στο ψυγείο ή να τη πάρω μαζί μου σε ταπεράκι.