Κόβω τη μελιτζάνα σε ροδέλες πάχους 1 εκ τις βάζω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί, τις ραντίσω με ελαιόλαδο, πασπαλίζω με ½ κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. πιπέρι και επαναλαμβάνω το ίδιο και από την άλλη πλευρά.
Τις ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C, στις αντιστάσεις, για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν.
Ανοίγω ένα φύλλο κρούστας, αλείφω το μισό με ελαιόλαδο, το διπλώνω στα δύο και επαναλαμβάνω το ίδιο σε άλλο ένα φύλλο.
Βάζω κάθετα το ένα φύλλο με το άλλο (δηλ. το ένα οριζόντια και το άλλο κάθετα, σαν σταυρό) και στο κέντρο τοποθετώ μια φέτα μελιτζάνας, μια φέτα ντομάτας, την αλατίζω, μια φέτα μοτσαρέλας και επαναλαμβάνω τις στρώσεις άλλη μια φορά μελιτζάνα-ντομάτα-μοτσαρέλα.
Κλείνω τις στρώσεις γύρω-γύρω με το φύλλο κρούστας σαν πουγκί και το στερεώνω με ένα βαμβακερό σχοινί.
Αλείφω το πουγκί με ελαιόλαδο, τόσο εξωτερικά όσο και τα φύλλα στο πάνω μέρος που ανοίγουν.
Φτιάχνω όμοια και τα υπόλοιπα, συνολικά βγαίνουν 6 κομμάτια.
Τα βάζω στο ταψί και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Βγάζω και τα σερβίρω.