Χτυπάω στο μπολ τα 2 αυγά με 1 κ. σ. γάλα, ¼ κ. γ. αλάτι και 1 πρέζα πιπέρι.
Ζεσταίνω σε μέτρια ένταση ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Αφού ζεσταθεί μειώνω την ένταση σε χαμηλή και ρίχνω το μείγμα των αυγών και αμέσως βάζω πάνω τους την 1η τορτίγια.
Απλώνω σε αυτή 3 φέτες τυρί και 3 φέτες ζαμπόν.
Όμοια συνεχίζω με τη 2η τορτίγια που βάζω πάλι 3 φέτες τυρί και ζαμπόν και 4 φέτες ντομάτας.
Σκεπάζω με την 3η τορτίγια με 3 φέτες τυρί και ζαμπόν.
Τελειώνω με την 4η τορτίγια και αφού αναμείξω όπως στην αργή 2 αυγά με γάλα – αλάτι – πιπέρι, καλύπτω με αυτά την τελευταία τορτίγια από πάνω.
Βάζω το καπάκι και μόλις ψηθεί από κάτω η τορτίγια (5 λεπτά σε χαμηλή ένταση), γυρίζω από την άλλη πλευρά (για 2-3 λεπτά).
Σερβίρω αμέσως και γαρνίρω με κέτσαπ ή ότι άλλο θέλω!