Κόβω τις πιπεριές στη μέση και αφαιρώ τα σπόρια.
Τις βάζω ανοιχτές προς τα πάνω στο ταψί που έχω ραντίσει με λίγο ελαιόλαδο.
Τις πασπαλίζω και από πάνω με 1 κ.γ. ελαιόλαδο, ½ κ.γ. αλάτι και λίγο πιπέρι.
Τις ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 30 λεπτά (να μαλακώσουν αλλά να κρατάνε ακόμα).
Εν τω μεταξύ φτιάχνω το κους-κους, βάζω σε μια κατσαρόλα 2 κούπες ζωμό λαχανικών να βράσει.
Προσθέτω 1 κ.γ. αλάτι, ανακατεύω να διαλυθεί, βγάζω από την εστία και ρίχνω το κους-κους.
Ανακατεύω, σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω για 10 λεπτά.
Όταν περάσει ο χρόνος, ανακατεύουμε να γίνει σπυρωτό, προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, σκόρδο σκόνη, χυμό λεμονιού, πάπρικα, θυμάρι, ανακατεύουμε τελευταία φορά και γεμίζουμε τις πιπεριές με αυτό.
Θρυμματίζουμε τη φέτα από πάνω και βάζουμε πίσω στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά.
Βγάζω και γαρνίρω με φρέσκο μαϊντανό πριν σερβίρω.