Σε μεγάλο μπολ χτυπάω με το μίξερ την κρέμα τυρί να αφρατέψει και να μαλακώσει.
Προσθέτω την κρέμα γάλακτος, αναδεύω για 2-3 λεπτά και ρίχνω το ζαχαρούχο ενσωματώνοντας το στο μείγμα.
Θρυμματίζω τα μπισκότα (είτε σε μια zip σακούλα πιέζοντας με τον πλάστη/βαρύ αντικείμενο είτε στον πολυκοόφτη), βάζω το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύω πολύ καλά να υγρανθεί όλο το μπισκότο (να γίνει σαν άμμο).
Σε ένα μεταλλικό δοχείο ρίχνω το ¼ του μείγματος του μπολ, τοποθετώ διάσπαρτα κουταλιές με το ¼ από τα βύσσινα και όμοια το ¼ από τα θρυμμ. μπισκότα.
Επαναλαμβάνω άλλες 3 φορές τη διαδικασία μείγμα-βύσσινα-μπισκότα.
Χτυπάω το δοχείο στον πάγκο, να φύγει τυχών αέρα που έχει εγκλωβιστεί και κρατώντας κάθετα ένα πλατύ μαχαίρι, δημιουργώ οκτάρια στο μείγμα ώστε να μπερδευτεί λίγο το μείγμα.
Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στην κατάψυξη ιδανικά όλη τη νύχτα.
Όταν θέλω να σερβίρω βγάζω το δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου 15 λεπτά πριν.