Για τη ζύμη ρίχνω στο μπολ το νερό, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι, τα αναμιγνύω και προσθέτω σταδιακά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη που δεν κολλάει. Την σκεπάζω και την αφήνω στην άκρη.
Με 1 κ. γ. συμπιέζω την τριμμένη μοτσαρέλα και φτιάχνω 6 μπαλίτσες.
Σε αντικολλητικό χαρτί απλώνω ½ κ. σ. τυροκαυτερή, στη μέση βάζω από 1 μπαλίτσα μοτσαρέλας και την καλύπτω με την υπόλοιπη ½ κ. σ. τυροκαυτερή.
Επαναλαμβάνω 6 φορές και τα βάζω στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Πλάθω τη ζύμη σε λουκάνικο και την κόβω σε 6 ίσα μέρη.
Κάθε ένα από αυτά το πλάθω σε μπαλίτσα και το ανοίγω με τον πλάστη σε διάμετρο 8-10 εκ. περίπου.
Τοποθετώ στη μέση από 1 δίσκο τυροκαυτερής με μοτσαρέλα (που είχα στο ψυγείο) και τον κλείνω μέσα στη ζύμη δημιουργώντας πάλι μπάλα.
Την ανοίγω απαλά με τα χέρια (προσέχοντας να μην ανοίξει) σε διάμετρο 8-10 εκ.
Ζεσταίνω ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση και με ένα πινέλο αλείφω λίγο ελαιόλαδο. Βάζω την πίτα και όταν πάρει χρώμα αλείφω την πάνω πλευρά της με λάδι και την γυρίζω να πάει αυτή στη βάση.
Όταν πάρει κι αυτή χρώμα τη βγάζω στο πιάτο και συνεχίζω με τις υπόλοιπες (αν έχω μεγάλο τηγάνι μπορώ να τις κάνω ανά δύο).
Τις σερβίρω ζεστές!