Στο μπολ χτυπάω με το αλάτι τα αυγά να αφρατέψουν, προσθέτω το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και τα ενσωματώνω στο μείγμα.
Θρυμματίζω μέσα τη φέτα, βάζω και το κίτρινο τυρί, ανακατεύω και η γέμιση είναι έτοιμη.
Σε ένα ποτηράκι αναμιγνύω το λάδι με το γάλα.
Ανοίγω ένα-ένα τα φύλλα κρούστας, ραντίζω με ένα πινέλο με το μείγμα του ποτηριού και στο κάτω μέρος βάζω κουταλιές από τα τυριά κατά μήκος.
Ξεκινάω να τυλίγω σαν ρολό το φύλλο μέχρι τη μέση, μετά βάζω τις άκρες δεξιά και αριστερά προς τα μέσα (να κλείσει η γέμιση), ραντίζω κι εκεί με λάδι/ γάλα και συνεχίζω το τύλιγμα μέχρι το τέλος.
Συνεχίζω όμοια με όλα τα φύλλα και τα μεταφέρω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί βάζοντάς τα στη σειρά.
Ραντίζω με λάδι/γάλα από πάνω, πασπαλίζω με σουσάμι και χαράσσω τα φύλλα σε τρία ίσα μέρη.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 30-35 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν τα φύλλα.
Βγάζω από το φούρνο, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω αμέσως!