Κόβω τις πιπεριές αφαιρώντας το κοτσάνι και τα σποράκια τους, σε λεπτές ροδέλες.
Απλώνω τις μισές ροδέλες από τις πιπεριές σε πυρίμαχο σκεύος διαμέτρου 16 εκ και πάνω τους απλώνω τη μισή ντομάτα που έχω κόψει σε μικρά καρέ (τετραγωνάκια).
Θρυμματίζω τη φέτα να σκεπάσει τα λαχανικά και βάζω τις υπόλοιπες πιπεριές και μετά την άλλη μισή ντομάτα.
Πασπαλίζω με αλάτι, μπούκοβο, ρίγανη, πάπρικα, ραντίζω με ελαιόλαδο και σκεπάζω με το τριμμένο τυρί.
Σκεπάζω το σκεύος με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτό να κλείσει ( ή αν έχει καπάκι το σκεύος σκεπάζω με αυτό) και το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, αντιστάσεις για 25 λεπτά. Αφαιρώ το σκέπασμα από το σκεύος, βάζω στον αέρα και αφήνω άλλα 10 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, γαρνίρω με λίγη πάπρικα και σερβίρω παρέα με φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί!