Στην κατσαρόλα χτυπάω με το σύρμα τα αυγά ν αφρατέψουν.
Προσθέτω λίγο-λίγο το χλιαρό γάλα και αρωματίζω με βανίλια και ξύσμα λεμονιού.
Ρίχνω τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και μεταφέρω το σκεύος στην εστία σε μέτρια/χαμηλή ένταση, αναδεύοντας διαρκώς μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Βγάζω από τη φωτιά και ενσωματώνω το βούτυρο στην κρέμα και όπως είναι ζεστή την περνάω από σουρωτήρι να κρατήσει τυχών «κόμπους» από την κρέμα (προαιρετικά).
Σκεπάζω με μεμβράνη να ακουμπάει την επιφάνεια της κρέμας και την αφήνω (πρώτα σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα στο ψυγείο) να κρυώσει.
Σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί απλώνω το φύλλο της σφολιάτας, κοσκινίζω με άχνη ζάχαρη, πιέζω ελαφρά με τον πλάστη να κολλήσει. Γυρίζω το φύλλο και επαναλαμβάνω το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Τρυπάω διάσπαρτα τη σφολιάτα με το πιρούνι, σκεπάζω με αντικολλητικό χαρτί και βάζω από πάνω βάρος με ένα 2ο ταψί (πιο βαθύ για να πιέζει).
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, στον αέρα, για 12 λεπτά, βγάζω, αναποδογυρίζω τη σφολιάτα στο άλλο ταψί, αφαιρώ από πάνω το αντικολλητικό χαρτί και βάζω πίσω στο φούρνο για 5 λεπτά (μόλις χρυσίσει το φύλλο είναι έτοιμο). Αφήνω να κρυώσει και επαναλαμβάνω το ίδιο με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
Βγάζω την κρέμα από το ψυγείο και τη χτυπάω με το σύρμα (ή μίξερ) να μαλακώσει και να αφρατέψει.
Σε άλλο μπολ χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος να δημιουργήσει κορυφές (να σφίξει ελαφρά) και τη ρίχνω σε δόσεις στην κρέμα αναδεύοντας απαλά με τη μαρίζ.
Σε ταψί 32x21xεκ προσαρμόζω τη μία σφολιάτα (κόβω όση χρειαστεί) να καλύψει τη βάση.
Απλώνω τη μισή ποσότητα της κρέμας, ισιώνω την επιφάνεια και βάζω τη 2η σφολιάτα όμοια.
Ρίχνω την υπόλοιπη κρέμα, ισιώνω και καλύπτω την κρέμα με θρυμματισμένη σφολιάτα που έχει περισσέψει.
Γαρνίρω με κοσκινισμένη άχνη και βάζω στο ψυγείο για 4-5 ώρες, να δέσει το γλυκό, πριν το κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.