Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 5 λίτρα νερό, όταν βράσει ρίχνω 35 γρ αλάτι και τα Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο (βλέπε συσκευασία).
Τα στραγγίζω αλλά κρατάω το ζουμί τους.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνω σε δυνατή ένταση το ελαιόλαδο και ρίχνω της σκελίδες του σκόρδου, την καυτερή πιπερίτσα, τη φλούδα του λεμονιού, τα ολόκληρα κλωνάρια μαϊντανού και τα αφήνω 1 λεπτά.
Προσθέτω τα μύδια και τις αχιβάδες, τα ντοματίνια και σβήνω με το κρασί (αν είναι φρέσκα τα θαλασσινά σκεπάζω με το καπάκι και κρατάω μετά μόνο όσα έχουν ανοίξει) αφήνω 2 λεπτά και βγάζω τα όστρακα σε ένα πιάτο και πετάω τα υπόλοιπα αφήνοντας στο τηγάνι μόνο τα ντοματίνια και το ζουμί.
Ρίχνω στο τηγάνι τα Ματσάτα Χρυσή Σειρά MISKO, ζουμί από το βράσιμό τους, μειώνω την ένταση σε μέτρια, βάζω και τις γαρίδες (καθαρισμένες και μη), αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά, επαναφέρω τα μύδια και αχιβάδες, πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό, ελαιόλαδο, ανακατεύω και βγάζω από την εστία.
Το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα!