Για τα κεφτεδάκια αναμιγνύω όλα τα υλικά καλά πλάθοντας το μείγμα με τα χέρια. Το σκεπάζω και το βάζω στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πλάθω μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού με το κρύο μείγμα του κιμά (βγαίνουν περίπου 24 τεμάχια) και τις κυλάω σε ένα πιάτο που έχω ενώσει το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
Τις τινάζω καλά να φύγει η περίσσεια αλευριού και τις αφήνω σε ένα πιάτο.
Γεμίζω ένα τηγάνι με 2 εκ σε ύψος λάδι, το βάζω σε δυνατή ένταση να φτάσει τους 180°C, βάζω σε δόσεις 5-6 κεφτεδάκια, μειώνω την ένταση σε μέτρια, και γυρίζω τα κεφτεδάκια να πάρουν καστανό χρώμα από όλες τις πλευρές (θα χρειαστούν 7 λεπτά κάθε τηγανιά).
Τα βγάζω σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και συνεχίζω με τα υπόλοιπα.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 4 λίτρα νερό, όταν βράσει ρίχνω 28 γρ αλάτι και τα Λινγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο (βλέπε συσκευασία).
Τα βγάζω από τη φωτιά, τα στραγγίζω και ανακατεύω με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνω το λάδι, ρίχνω πασπαλιστά το αλεύρι, τη σκόνη σκόρδου, τα καβουρδίζω για 2 λεπτά και προσθέτω σε δόσεις ενσωματώντας το ζωμό ανακατεύοντας με το σύρμα διαρκώς.
Βάζω αλάτι – πιπέρι και όταν δέσει η σάλτσα μεταφέρω σε αυτή τα Λινγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO με τα κεφτεδάκια, ανακατεύω για 2 λεπτά να ενωθούν καλά με τη σάλτσα και βγάζω από την εστία.
Σερβίρω αμέσως τα ζυμαρικά στα πιάτα με τα κεφτεδάκια από πάνω και τη σάλτσα και γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.