Πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι τα μπριζολάκια και από τις δύο πλευρές.
Πανάρω κάθε μπριζολάκι με αλεύρι και τινάζω να φύγει η περίσσεια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνω 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή ένταση και βάζω τα μπριζολάκια. Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά (2 λεπτά) τα γυρίζω κι από την άλλη να γίνουν το ίδιο.
Σβήνω με το κρασί, τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι μπαλσάμικο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το μέλι, μειώνω την ένταση σε χαμηλή σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω να σιγοβράζουν για 10 λεπτά.
Ωστόσο, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 4 λίτρα νερό, όταν βράσει ρίχνω 28 γρ αλάτι και τα Σπαγγέτι No6 MISKO.
Ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο (βλέπε συσκευασία).
Τα βγάζω από τη φωτιά, τα στραγγίζω και ανακατεύω με 1 ½ κ.σ. ελαιόλαδο.
Έχουν ετοιμαστεί τα μπριζολάκια, τα βγάζω και τα κόβω σε οριζόντιες λωρίδες (κάθετα στις ίνες τους).
Σερβίρω στα πιάτα πρώτα τα Σπαγγέτι No6 MISKO από πάνω τις φέτες από τα μπριζολάκια και γαρνίρω με τη γλυκόξινη σάλτσα.