- Κόβω τα κολοκυθάκια στο μαντολάτο, τα βάζω σε ένα μπολ προσθέτω αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ανακατεύω καλά. 
- Όμοια κόβω τις πατάτες, τους ρίχνω αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και ανακινώ. 
- Λαδώνω το πυρίμαχο σκεύος μου (20×32 εκ) και απλώνω μια στρώση με κολοκυθάκια που καλύπτουν λίγο το ένα το άλλο και αφού τα έχω τινάξει καλά να φύγει η περίσσεια αλευριού. 
- Θρυμματίζω με 100 γρ φέτα ΔΩΔΩΝΗ και δυόσμο. 
- Συνεχίζω με τις πατάτες, φέτα ΔΩΔΩΝΗ και δυόσμο. 
- Επαναλαμβάνω όμοια τις στρώσεις για άλλες δύο φορές. 
- Σε ένα μπολάκι φτιάχνω ένα χυλό με το γάλα, το ελαιόλαδο και το αλεύρι και το ρίχνω ομοιόμορφα πάνω στο μπουρέκι. 
- Τέλος πασπαλίζω με τριμμένα ανάμεικτα τυριά ΔΩΔΩΝΗ. 
- Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*C για 30 λεπτά, στη μεσαία σχάρα, μειώνω τη θερμοκρασία στους 180*C και συνεχίζω το ψήσιμο για περίπου 45 λεπτά ακόμα. Μόλις πάρει χρώμα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και το αφήνω μέχρι το τέλος. 
- Βγάζω από το φούρνο, το αφήνω να κρυώσει για 30 λεπτά πριν σερβίρω.