Βάζω στον κάδο του Thermomix® TM6 το χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το αλεύρι δυνατό, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, αναμειγνύω 10 δευτ./ταχύτητα 4 και, μετά, ρυθμίζω 1 λεπτ./. Μεταφέρω τη ζύμη σε ένα μπολ, καλύπτω με πετσέτα κουζίνας και αφήνω να ξεκουραστεί για 15-20 λεπτά.
Για τη γέμιση βάζω στον κάδο του Thermomix® TM6 το κρεμμύδι, το δυόσμο, τον κόλιανδρο και κόβω 5 δευτ./ταχύτητα 6.
Προσθέτω τις ελιές και κόβω 4 δευτ./ταχύτητα 4.5. Μεταφέρω στο καλαθάκι με ένα πιάτο από κάτω και πιέζω λίγο να στραγγίσουν. Μεταφέρω σε ένα μπολ, προσθέτω το ελαιόλαδο, ανακατεύω και αφήνω στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C, στις αντιστάσεις. Καλύπτω 2 ταψιά φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και αφήνω στην άκρη.
Χωρίζω τη ζύμη που έχω αφήσει να ξεκουραστεί σε 4 ίσα κομμάτια, πλάθω το κάθε κομμάτι σε μπαστούνι και κόβω στα 8 ώστε να έχω 32 κομμάτια. Πλάθω το κάθε κομμάτι σε μπαλίτσα και, με τη βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγω σε φύλλο Ø 10-12 εκ. Απλώνω σε κάθε φύλλο 1 κουταλάκι γέμιση αφήνοντας περιμετρικά 1,5 εκ. κενό στις άκρες. Τυλίγω το κάθε κομμάτι σε ρολό, τοποθετώ στα ταψιά που έχω ετοιμάσει και πιέζω τις άκρες σε κάθε ρόλο για να δώσω σχήμα μισοφέγγαρου.
Αλείφω όλα τα κομμάτια με το χυμό πορτοκαλιού και πασπαλίζω με το σουσάμι. Ψήνω για 20 λεπτά (170°C).
Αφήνω να κρυώσουν προτού σερβίρω.