Σε ένα μπολ αναμιγνύω το ελαιόλαδο, το νερό και το ξύδι.
Σε άλλο μπολ ενώνω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα ρίχνω σταδιακά στα υγρά υλικά.
Δημιουργείτε μια ζύμη που στο τέλος δεν κολλάει στα χέρια και στο τέλος προσθέτω το τριμμένο τυρί σε δόσεις.
Τυλίγω τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τη βγάζω, τη βάζω ανάμεσα σε δυο αντικολλητικά χαρτιά και την ανοίγω σιγά-σιγά με τον πλάστη σε ορθογώνιο σχήμα πάχους ½ εκ.
Κόβω σε στικς, στενόμακρα ή τετράγωνα και τα μεταφέρω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Τα ψήνω στους 180°C, στις αντιστάσεις, σε προθαρμασμένο φούρνο, για 35-40 λεπτά.
Τα βγάζω και αφού κρυώσουν τα αποθηκεύω σε αεροστεγές δοχείο.