Χτυπάω με το σύρμα το ελαιόλαδο, το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη.
Διαλύω στο χυμό πορτοκαλιού τη μαγειρική σόδα, τα ρίχνω στο μείγμα μαζί με το ανθόνερο ALONA, το κρασί, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτω σταδιακά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Για τη γέμιση αλέθω στον πολυκόφτη τα καρύδια με το σουσάμι, το μέλι, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα πορτοκαλιού σε μικρά κομμάτια (όχι σκόνη).
Παίρνω από τη ζύμη κομμάτια σε μέγεθος μανταρινιού, τα ανοίγω με τα δάχτυλά στρογγυλά και βάζω στη μέση από 1,5 κγ γέμιση.
Τα κλείνω, κόβω με στρογγυλό κουπ-πάτ το μισό σε μισοφέγγαρο και τα βάζω στο ταψί.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 25 λεπτά.
Τα βγάζω και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως.
Τα ψεκάζω πάνω στο ταψί με το ανθόνερο ALONA, που διαθέτει ψεκαστικό σύστημα, και ένα-ένα τα βάζω πάνω στην άχνη ζάχαρη που έχω κοσκινίσει σε ένα μπολ. Αφού καλυφτεί η βάση τους, τα παίρνω με το χέρι και τα κοσκινίζω με άχνη φροντίζοντας να καλυφθούν και τα πλαϊνά τους. Τους μεταφέρω στην πιατέλα ή τους αποθηκεύω σε καλά κλειστό δοχείο για να διατηρηθούν φρέσκοι, τραγανοί και μυρωδάτοι.