- Χτυπάω με το σύρμα το ελαιόλαδο, το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη. 
- Διαλύω στο χυμό πορτοκαλιού τη μαγειρική σόδα, τα ρίχνω στο μείγμα μαζί με το ανθόνερο ALONA, το κρασί, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού. 
- Προσθέτω σταδιακά το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. 
- Για τη γέμιση αλέθω στον πολυκόφτη τα καρύδια με το σουσάμι, το μέλι, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το ξύσμα πορτοκαλιού σε μικρά κομμάτια (όχι σκόνη). 
- Παίρνω από τη ζύμη κομμάτια σε μέγεθος μανταρινιού, τα ανοίγω με τα δάχτυλά στρογγυλά και βάζω στη μέση από 1,5 κγ γέμιση. 
- Τα κλείνω, κόβω με στρογγυλό κουπ-πάτ το μισό σε μισοφέγγαρο και τα βάζω στο ταψί. 
- Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 25 λεπτά. 
- Τα βγάζω και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως. 
- Τα ψεκάζω πάνω στο ταψί με το ανθόνερο ALONA, που διαθέτει ψεκαστικό σύστημα, και ένα-ένα τα βάζω πάνω στην άχνη ζάχαρη που έχω κοσκινίσει σε ένα μπολ. Αφού καλυφτεί η βάση τους, τα παίρνω με το χέρι και τα κοσκινίζω με άχνη φροντίζοντας να καλυφθούν και τα πλαϊνά τους. 
- Τους μεταφέρω στην πιατέλα ή τους αποθηκεύω σε καλά κλειστό δοχείο για να διατηρηθούν φρέσκοι, τραγανοί και μυρωδάτοι.