Ρίχνω στον πολυκόφτη τον ανανά μαζί με το ζουμί του και τον αλέθω να γίνει κρέμα.
Σε ένα μπολ αναμιγνύω πρώτα το αλεύρι με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτω τον ανανά.
Ανακατεύω όλα μαζί και μεταφέρω το μείγμα σε φόρμα 30x11 εκ. με αντικολλητικό χαρτί.
Ισιώνω την επιφάνεια και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, αντιστάσεις, για 45 – 50 λεπτά. Προσέχω να μην το πολυψήσω και σκληρύνει.
Αφού κρυώσει μπορώ να γαρνίρω με άχνη ζάχαρη και να κόψω σε κομμάτια.