Τεμαχίζω όλα τα λαχανικά και τα βάζω στο ταψί, τη μελιτζάνα, την πιπεριά, τα κολοκυθάκια, το κρεμμύδι, τις ντομάτες και τις σκελίδες του σκόρδου ακαθάριστες.
Τα ραντίζω με 1 κ.γ. ελαιόλαδο και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C, στις αντιστάσεις, για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά.
Βγάζω το ταψί από το φούρνο, αφήνω να κρυώσουν 10 λεπτά και έπειτα με ένα κουτάλι παίρνω όλη την ψίχα από τη μελιτζάνα και τη μεταφέρω στον πολυκόφτη.
Προσθέτω τις ντομάτες, τα κολοκυθάκια, αφαιρώ τη φλούδα από την πιπεριά και τη βάζω κι αυτή μαζί, συνεχίζω με το κρεμμύδι και πιέζω τις σκελίδες του σκόρδου να βγει το εσωτερικό τους.
Τα πολτοποιώ καλά όλα μαζί να γίνουν σαν σάλτσα.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 4 λίτρα νερό, όταν βράσει ρίχνω 35 γρ αλάτι και τα Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο (βλέπε συσκευασία).
Τα βγάζω από τη φωτιά, τα στραγγίζω, προσθέτω τη σάλτσα των λαχανικών, 2 κ.γ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τα βάζω στην εστία για 1 λεπτό ανακατεύοντας να ενωθούν όλα μαζί και βγάζω το σκεύος από την φωτιά.
Σερβίρω αμέσως στα πιάτα τα Τρικολόρε Τριβελάκι MISKO με τη σάλτσα των 6 λαχανικών και γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τυρί!