Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω 4 λίτρα νερό, όταν βράσει ρίχνω 28 γρ αλάτι και τα Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO. Ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε μέτρια, τα αφήνω να βράσουν για 4 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο (βλέπε συσκευασία).
Τα βγάζω από τη φωτιά και τα αφήνω στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνω σε μέτρια προς δυνατή ένταση το ελαιόλαδο (από τη μια κονσέρβα), προσθέτω τον τόνο, το θυμάρι, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, 1-2 κουτάλες της σούπας από το ζωμό τον ζυμαρικών και τις Πέννε Ριγκάτε Protein MISKO.
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά, ίσα να ζεσταθούν και βγάζω το σκεύος από την εστία.
Σερβίρω στα πιάτα και γαρνίρω με κάπαρη, φέτες ή ξύσμα λεμονιού και φρέσκια ρίγανη και μαϊντανό!