Στο μπολ ρίχνω το ζεστό (όχι καυτό) νερό και μέσα του διαλύω τη ζάχαρη και τη μαγιά. Σκεπάζω και αφήνω για 15 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά 9βγάζει φουσκάλες μικρές στην επιφάνεια).
Ενώνω το αλεύρι με το αλάτι και τα προσθέτω σε δόσεις στο μπολ ανακατεύοντας με μια κουτάλα. Η ζύμη είναι πολύ μαλακή και κολλώδης.
Σκεπάζω με μεμβράνη και την αφήνω όλη τη νύχτα (8-12 ώρες) στο ψυγείο να φουσκώσει αργά.
Την επόμενη αφού απλώσω στον πάγκο πλούσια ποσότητα αλευριού, αδειάζω πάνω σε αυτό τη ζύμη και διπλώνω τη μισή πάνω στην άλλη.
Κόβω πρώτα στη μέση και έπειτα κάθε μισό στα 3, δηλαδή σε 6 κομμάτια συνολικά.
Τα μεταφέρω στο ταψί πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, τα χαράσσω με ένα κοφτερό μαχαίρι ή κοπίδι και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C, στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά (όταν τα χτυπάω στο κάτω μέρος πρέπει να ακούγονται σαν κούφια μέσα).
Βγάζω και τα αφήνω να κρυώσουν πρώτα 80% πριν τα σερβίρω.