Στο μπολ ρίχνω το γιαούρτι και αναδεύοντας με το σύρμα προσθέτω σε δόσεις το ελαιόλαδο.
Αναμιγνύω στο αλεύρι το μπέικιν πάοντερ, το αλάτι και τα βάζω λίγα-λίγα στο μείγμα του μπολ.
Ζυμώνω με το χέρι, σκεπάζω τη ζύμη και βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε άλλο μπολ τρίβω τη φέτα και την ανακατεύω με ένα χτυπημένο αυγό και το πιπέρι.
Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγω με τον πλάστη σε ορθογώνιο σχήμα 60x30 εκ περίπου.
Κόβω πρώτα κάθετα στη μέση και έπειτα κάθε μέρος σε άλλα τρία ίσα δηλαδή έξι κάθετα τμήματα συνολικά.Κόβω μετά οριζόντια σε 3 ίσα μέρη.
Βάζω σε κάθε κομμάτι από 1 κ.σ. γέμιση και το πλάθω κλείνοντάς την στο εσωτερικό του.
Την κάνω σαν μπαλίτσα στην αρχή, την πιέζω λίγο από πάνω να ισιώσει και τη βάζω μια-μια σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Χτυπάω σε ένα μπολάκι το άλλο αυγό με 1 κ.σ. νερό και αλλείφω με αυτό ένα ένα όλα τα κομμάτια.
Τελειώνω πασπαλίζοντας αν θέλω με σουσάμι ή μείγμα για begel.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, αντιστάσεις για 25 λεπτά.