Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Γκρανόλα Φουλ
ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΦΟΥΛ
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι μια πλούσια γκρανόλα που εκμεταλλεύεται όλα τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε αυτή, δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα για όλα τα γούστα.
Εκτύπωση Συνταγής
5
from
2
votes
Χρόνος Προετοιμασίας
10
Λεπτά
Λεπ.
Χρόνος Μαγειρέματος
30
Λεπτά
Λεπ.
Συνολικός Χρόνος
40
Λεπτά
Λεπ.
Πιάτο:
Πρωινό
Μερίδες:
1
Βαζάκι
Θερμίδες:
2153
kcal
Συστατικά
100
γρ βρώμη
30
γρ αμύγδαλα ωμά
25
γρ καρύδια ωμά
25
γρ φουντούκια ωμά χοντροκομμένα
25
γρ κολοκυθόσπορους
25
γρ ηλιόσπορους
50
γρ μάνγκο αποξηραμένο σε κομματάκια
50
γρ δαμάσκηνα αποξηραμένα σε κομματάκια
50
γρ σταφίδες
1
κγ κανέλα
3
ΚΣ μέλι
3
ΚΣ ελαιόλαδο
Οδηγίες
Ρίχνω όλα τα στερεά υλικά στο ταψί ή σε πυρέξ, τα ανακατεύω καλά.
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύω το μέλι με το λάδι και τα προσθέτω στο μείγμα ανακατεύοντας να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
Ψήνω στο φούρνο, στους 180* C στις αντιστάσεις για 25 – 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά 10 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω το μείγμα να κρυώσει τελείως πριν το μεταφέρω σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς για να το αποθηκεύσω.
Κρατάει για 1 μήνα.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!
Διατροφικά Στοιχεία
Calories:
2153
kcal
|
Carbohydrates:
249
g
|
Protein:
44
g
|
Fat:
120
g
|
Saturated Fat:
15
g
|
Trans Fat:
1
g
|
Sodium:
21
mg
|
Potassium:
1789
mg
|
Fiber:
34
g
|
Sugar:
101
g
|
Vitamin A:
5675
IU
|
Vitamin C:
14
mg
|
Calcium:
277
mg
|
Iron:
14
mg