Λιώνω το βούτυρο στο τηγάνι σε χαμηλή ένταση, προσθέτω το κανταΐφι ψιλοκομμένο και ανακατεύω να πάρει χρώμα.
Βγάζω από την εστία, προσθέτω την πραλίνα και ανακατεύω καλά.
Σε αντικολλητικό χαρτί βάζω κουταλιές της σούπας από το μείγμα και τα βάζω στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Λιώνω το 1/3 της κουβερτούρας (σε μπεν μαρί ή μικροκύματα) βουτάω ένα-ένα τα φιστίκια Αιγίνης στη σοκολάτα και τα ¨κολλάω¨ στα βραχάκια.
Βάζω στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνω την υπόλοιπη κουβερτούρα με το λάδι και τα λιώνω (σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα).
Βουτάω στη σοκολάτα ένα-ένα τα βραχάκια να καλυφθούν με αυτή, τα στραγγίζω και τα βάζω πίσω στο αντικολλητικό χαρτί.
Συνεχίζω όμοια και με τα υπόλοιπα.
Τα βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά, να στεγνώσει η σοκολάτα.
Γαρνίρω δημιουργώντας «γραμμές» με την πραλίνα φιστικιού από πάνω (με κορνέ).