Βάψιμο με σπανάκι σε πράσινο χρώμα
Δημιουργεί κιτρινοπράσινο χρώμα όχι ομοιόμορφο αλλά με νερά στο αυγό.
Χρόνος Προετοιμασίας10 Λεπτά Λεπ. Χρόνος Μαγειρέματος20 Λεπτά Λεπ. Χρόνος αναμονής8 Ώρες Ωρ.
Μερίδες: 4 Αυγά
- ¼ κιλού φύλλα σπανάκι
- 3 κ. σ. λευκό ξύδι
- σκεπάζω με νερό
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το σπανάκι μαζί με το ξύδι.
Σκεπάζω το σπανάκι με νερό.
Το βράζω για 20 λεπτά.
Στραγγίζω το ζουμί σε ένα βάζο.
Ρίχνω μέσα 4 άσπρα αυγά.
Αφήνω από 30 λεπτά μέχρι μια νύχτα για πιο έντονο αποτέλεσμα.
Τα βγάζω πάνω σε χαρτί κουζίνας και τα αφήνω να στεγνώσουν.
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!