Στον κάδο ρίχνω το ζεστό (όχι καυτό) νερό και μέσα του διαλύω τη μαγιά, το μέλι, 3-4 κ. σ. από το αλεύρι και τα αφήνω για 10 λεπτά.
Ενώνω στο υπόλοιπο αλεύρι το αλάτι και τα προσθέτω σε δόσεις στον κάδο αφήνοντας τα στο τέλος να ζυμωθεί καλά για 7 λεπτά (ή 10 με το χέρι).
Η ζύμη είναι μαλακή και κολλώδης, την αλείφω με λίγο ελαιόλαδο, τη σκεπάζω και τη βάζω σε ζεστό μέρος να διπλασιάσει τον όγκο της (2 ώρες περίπου).
Την ξεφουσκώνω τη ζυμώνω λίγο απαλά και την κόβω σε 6 ίσα μέρη.
Τα πλάθω κάθε ένα σε μπαλίτσα και τα βάζω στο ταψί, σε αντικολλητικό χαρτί, τα σκεπάζω και τα αφήνω σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά.
Τα αλείφω με χτυπημένο αυγό και τα ψήνω στους 180°C, στις αντιστάσεις, σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά.
Αναμιγνύω την κρέμα τυριού με το μέλι και μεταφέρω το μείγμα σε κορνέ.
Βγάζω το ταψί από το φούρνο και όπως είναι ζεστά τα ψωμάκια τα κόβω πρώτα σταυρωτά και έπειτα διαγώνια, ανοίγω και τα γεμίζω στα καψίματα με την κρέμα τυριού.
Σε ένα μπολάκι ενώνω το ελαιόλαδο, το γάλα, το μέλι, το δεντρολίβανο, το μαϊντανό και με ένα πινέλο αλείφω με το μείγμα τα ψωμάκια.
Τα βάζω πίσω στα φούρνο για άλλα 10 λεπτά.
Τα βγάζω και τα σερβίρω ζεστά ή κρύα.