Κόβω τη φέτα σε δύο ορθογώνια κομμάτια πάχους 1,5 εκ κάθε ένα.
Τα βάζω σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν καλά.
Ανοίγω το ένα φύλλο κρούστας και τοποθετώ στην μέση (από την στενή πλευρά) και στην άκρη του (από την μεγαλύτερη πλευρά) το ένα κομμάτι.
Ξεκινάω να το τυλίγω πρώτα βάζοντας προς τη μέση τα δεξιά και αριστερά κομμάτια και έπειτα το γυρίζω τυλίγοντας το υπόλοιπο φύλλο μέχρι το τέλος.
Απλώνω στις άκρες λίγο νερό για να κολλήσουν μεταξύ τους.
Όμοια φτιάχνω και το άλλο κομμάτι φέτας.
Τα τυλίγω με μεμβράνη για να μην ξεραθεί το φύλλο και τα βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Αφού περάσει η ώρα, ζεσταίνω το λάδι (περίπου 1,5 εκ σε ύψος) σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή ένταση.
Όταν ζεσταθεί καλά τοποθετώ προσεκτικά το ένα πακέτο και μόλις πάρει χρώμα το γυρίζω κι από την άλλη πλευρά.
Το βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζω και με το επόμενο πακέτο.
Σερβίρω αμέσως, να είναι ζεστά, στο πιάτο και ραντίζω με λίγο μέλι.
Καβουρδίζω σε ένα τηγάνι το σουσάμι (σε μέτρια ένταση ανακατεύοντας συνέχεια) και μόλις πάρει χρώμα το βγάζω και πασπαλίζω με αυτό το σαγανάκι, καθώς και με λίγο μαυροσούσαμο.