Κόβω τα κολοκυθάκια στο μαντολάτο, τα βάζω σε ένα μπολ προσθέτω αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και τα ανακατεύω καλά.
Όμοια κόβω τις πατάτες, τους ρίχνω αλάτι, πιπέρι, αλεύρι και ανακινώ.
Λαδώνω το πυρίμαχο σκεύος μου (20×32 εκ) και απλώνω μια στρώση με κολοκυθάκια που καλύπτουν λίγο το ένα το άλλο και αφού τα έχω τινάξει καλά να φύγει η περίσσεια αλευριού.
Θρυμματίζω με 100 γρ φέτα ΔΩΔΩΝΗ και δυόσμο.
Συνεχίζω με τις πατάτες, φέτα ΔΩΔΩΝΗ και δυόσμο.
Επαναλαμβάνω όμοια τις στρώσεις για άλλες δύο φορές.
Σε ένα μπολάκι φτιάχνω ένα χυλό με το γάλα, το ελαιόλαδο και το αλεύρι και το ρίχνω ομοιόμορφα πάνω στο μπουρέκι.
Τέλος πασπαλίζω με τριμμένα ανάμεικτα τυριά ΔΩΔΩΝΗ.
Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*C για 30 λεπτά, στη μεσαία σχάρα, μειώνω τη θερμοκρασία στους 180*C και συνεχίζω το ψήσιμο για περίπου 45 λεπτά ακόμα. Μόλις πάρει χρώμα σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και το αφήνω μέχρι το τέλος.
Βγάζω από το φούρνο, το αφήνω να κρυώσει για 30 λεπτά πριν σερβίρω.