Κόβω το φύλλο σφολιάτας πρώτα στη μέση (κατά μήκος της στενής πλευράς) και έπειτα σε 5 ίσα μέρη (τη μεγάλη πλευρά).
Τα βάζω με απόσταση μεταξύ τους σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί, τα αλείφω με λίγο γάλα και πασπαλίζω με ζάχαρη.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C για 15 λεπτά, να φουσκώσουν και να χρυσίσουν.
Στο μπολ χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος με 1 ΚΣ άχνη ζάχαρη σε σαντιγί (5-7 λεπτά).
Βγάζω τις σφολιάτες από το φούρνο, τις αφήνω να κρυώσουν και τις κόβω οριζόντια (διαχωρίζοντας τη βάση από πάνω μέρος).
Ανοίγω κάθε μια, απλώνω από 1 γεμάτη ΚΣ μαρμελάδα και γεμίζω με το κορνέ (ή και χωρίς αυτό) σαντιγί.
Τοποθετώ πάνω της 4-5 φέτες βερίκοκο και σκεπάζω με το άλλο μισό φύλλο (καπάκι).
Πιέζω απαλά τα δυο κομμάτια σφολιάτας να ενωθούν τα υλικά, πασπαλίζω με άχνη και σερβίρω αμέσως.