Σε ένα πιάτο αναμιγνύω τη φρυγανιά με το σουσάμι.
Σε άλλο πιάτο χτυπάω το αυγό και σε ένα τρίτο πιάτο βάζω το αλεύρι.
Στραγγίζω και ταμπονάρω καλά με απορροφητικό χαρτί ένα κομμάτι φέτας περίπου 200 γρ και πάχους 1 εκ.
Το περνάω από το αλεύρι φροντίζοντας να καλύψει και τις 6 πλευρές του.
Έπειτα το βουτάω στο χτυπημένο αυγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-σουσαμιού( χωρίς να μείνουν κενά).
Το τοποθετώ πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και ψεκάζω με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250°C, στον αέρα για 13-15 λεπτά μέχρι να χρυσίσει.
Βγάζω, ραντίζω με μέλι ή πετιμέζι και σερβίρω αμέσως!