Χτυπάω με το μίξερ την κρύα κρέμα τυρί να μαλακώσει.
Προσθέτω την άχνη, το γάλα, το κονιάκ και χτυπάω ξανά.
Θρυμματίζω μέσα το τσουρέκι και ανακατεύω καλά με σπάτουλα να υγρανθεί όλο το μείγμα.
Με το scoop του παγωτού παίρνω μια μπάλα, την συμπιέζω, την πλάθω σε σχήμα αυγού και την τοποθετώ πάνω σε επίπεδη επιφάνεια με αντικολλητικό χαρτί (μπορώ παίρνοντας μικρότερη ποσότητα να φτιάξω περισσότερα αυγά μικρότερου μεγέθους).
Τα σκεπάζω με μεμβράνη και τα βάζω στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Ψιλοκόβω την λευκή σοκολάτα και τη λιώνω είτε στα μικροκύματα είτε σε μπεν-μαρί.
Προσθέτω λίγες σταγόνες από το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και τη χρωματίζω ροζ.
Βουτάω ένα-ένα τα αυγά από τσουρέκι, στραγγίζω καλά και τα αφήνω πίσω στο αντικολλητικό χαρτί.
Αφού τα τελειώσω όλα, λιώνω με τον ίδιο τρόπο λίγη κουβερτούρα, βουτάω ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής και το τινάζω πάνω στα αυγά δημιουργώντας πιτσιλιές.
Τα βάζω στο ψυγείο για 8-12 ώρες και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.