Ζεσταίνω στο τηγάνι 2 κγ ελαιόλαδο, σε μέτρια-υψηλή ένταση και σοτάρω τις γαρίδες* για 3 λεπτά, μόλις πάρουν ροζ χρώμα είναι έτοιμες και τις βγάζω.
Σε ένα μεγάλο μπολ κόβω με τα χέρια σε μικρά κομμάτια το μαρούλι αφού του έχω αφαιρέσει το κοτσάνι.
Κόβω τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι πρώτα στη μέση και έπειτα σε φέτες και βάζω στο μπολ μαζί με τα κόκκινα φασόλια , τις γαρίδες και τα ανακατεύω όλα μαζί καλά.
Στον πολυκόφτη ρίχνω τα σκόρδα, τα κάσιους**, το ξύδι, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού, τη διατροφική μαγιά, 1 κγ αλάτι και 1/8 κγ πιπέρι με 60 ml ελαιόλαδο και τα χτυπάω.
Προσθέτω τα ¾ του dressing στη σαλάτα, ανακατεύω καλά και αν θέλω προσθέτω και το υπόλοιπο από πάνω.
Η σαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.