Λιώνω το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ή στα μικροκύματα.
Απλώνω το 1ο φύλλο κρούστας, ραντίζω με βούτυρο και βάζω πάνω του το 2ο φύλλο.
Τα διπλώνω και τα δύο μαζί σαν βεντάλια.
Βουτυρώνω καλά ένα ταψί 30x40 εκ και βάζω στην μικρότερη πλευρά του τα φύλλα.
Συνεχίζω όμοια ανά 2 διπλώνοντας και τα υπόλοιπα φύλλα φτιάχνοντας συνολικά 6 «βεντάλιες», καλύπτοντας τη βάση του ταψιού.
Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, για 20 λεπτά.
Χτυπάω με το σύρμα τα αυγά να αφρατέψουν.
Ρίχνω το γάλα, τη βανίλια και ανακατεύω.
Τέλος ενσωματώνω τη ζάχαρη στο μείγμα των αυγών.
Ρίχνω διάσπαρτα το μείγμα πάνω στο ψημένο φύλλο και το βάζω πίσω στο φούρνο, στην ίδια θερμοκρασία για άλλα 20 λεπτά.
Βγάζω αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει, κοσκινίζω άχνη και κανέλα από πάνω, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω.