Απλώνω το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα (ή αλευρωμένη επιφάνεια και το ανοίγω λίγο με τον πλάστη.
Απλώνω σε όλη του την επιφάνεια μια λεπτή στρώση μαρμελάδας.
Πασπαλίζω με 2 κγ αποξηραμένη φράουλα, 10 φράουλες και φιλέ αμυγδάλου.
Τυλίγω το φύλλο από τη μικρότερη πλευρά του μέχρι το κέντρο και κάνω το ίδιο και από την απέναντι πλευρά του προς το κέντρο μέχρι να βρει το πρώτο τυλιγμένο φύλλο.
Μεταφέρω τη σφολιάτα σε επίπεδη πλάκα/ board, την καλύπτω με μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Με νήμα (δοντιών) ή ένα κοφτερό μαχαίρι κόβω τη σφολιάτα σε κομμάτια πάχους 1 ½ εκ.
Τα μεταφέρω στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
Αλείφω τη σφολιάτα με λίγο γάλα (ή αυγό χτυπημένο με 1 ΚΣ νερό), πασπαλίζω λίγη ζάχαρη και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C, στις αντιστάσεις για 12 λεπτά, μέχρι να χρυσίσει η σφολιάτα.