Απλώνω το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί και το ανοίγω λίγο με τον πλάστη.
Με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου (περίπου ίσου με το πλάτος του φύλλου) το τοποθετώ πάνω στο φύλλο και κόβω το τελευταίο στο ίδιο σχήμα.
Το αλείφω με τη μαρμελάδα ή το chutney, ραντίζω με το τριμμένο τυρί μέχρι τις άκρες και πασπαλίζω τα καρύδια.
Με τη ράχη ενός κουταλιού, πιέζω συμπιέζω τη γέμιση.
Σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κόβω το ίδιο σχήμα. Με ένα μικρό πιρουνάκι πιέζω περιμετρικά τις άκρες των δύο φύλλων να κολλήσουν.
Βάζω στο κέντρο τους ένα ποτήρι και κόβω 16 ακτίνες. Τις γυρίζω εναλλάξ, μια δεξιόστροφα και την άλλη αριστερόστροφα.
Αφαιρώ το ποτήρι και αλείφω τη σφολιάτα με αυγό χτυπημένο με 1 κγ νερό.
Πασπαλίζω με την καστανή ζάχαρη και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220°C, στις αντιστάσεις για 17 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να χρυσίσει η σφολιάτα.
Βγάζω και σερβίρω αμέσως, κόβοντας κάθε ένας από ένα κλωνάρι σφολιάτας.