Κόβω την κολοκύθα στη μέση, αφαιρώ τα σπόρια της και την κόβω πρώτα σε φέτες όπως το καρπούζι και έπειτα κάθε φέτα σε 3-4 κομμάτια.
Τα βάζω σε λαδόκολλα στο ταψί, τα ραντίζω με 1 ΚΣ ελαιόλαδο, ½ κγ αλάτι και ¼ κγ πιπέρι.
Βάζω το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στον αέρα για 35-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνω σε μέτρια-δυνατή ένταση 1,5 ΚΣ ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι για 3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο, τα μανιτάρια, 1 κγ θυμάρι, ¼ κγ αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι και ανακατεύω ανά διαστήματα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Βγάζω από την εστία και αφήνω να κρυώσουν.
Αφού ψηθεί η κολοκύθα, την αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει και στη συνέχεια με ένα κουτάλι μαζεύω την ψίχα της σε ένα μπολ.
Ρίχνω το τυρί και με ένα πιρούνι τα λιώνω μαζί.
Προσθέτω το μείγμα μανιταριών από το τηγάνι, τα καρύδια, 1 κγ κάρυ, 1 πρέζα αλάτι, 60 γρ αλεύρι και τ ανακατεύω καλά.
Ανοίγω το φύλλο και σε ένα μπολάκι χτυπάω το αυγό με 1 ΚΣ νερό, Το απλώνω με ένα πινέλο περιμετρικά στο φύλλο (1 εκ) αφήνοντας τη μια μεγάλη πλευρά.
Απλώνω στη μέση κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς τη γέμιση, τη συμπιέζω και σκεπάζω δεξιά και αριστερά με το φύλλο (να καλύπτει λίγο η μια πλευρά την άλλη).
Κλείνω και τις άκρες κάτω/πάνω προστατεύοντας τη γέμιση.
Μεταφέρω το ρολό σε λαδόκολλα στο ταψί, βάζοντας την ένωση προς τα κάτω.
Το αλείφω όλο με το υπόλοιπο μείγμα αυγού και με ένα κοφτερό μαχαίρι το χαράζω διαγώνια.
Το ψήνω στο φούρνο, στους 200°C, στις αντιστάσεις στην κάτω σχάρα, για 1 ώρα περίπου, μέχρι να χρυσίσει το φύλλο.
Το βγάζω από το φούρνο, το αφήνω να κρυώσει 15-20 λεπτά, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω.