Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τη βρώμη, την καρύδα, το φιλέ αμυγδάλου, το κεχρί, το αλάτι και τα ανακατεύω καλά.
Προσθέτω το μέλι, το λάδι καρύδας και τα ενσωματώνω στα στερεά υλικά μέχρι να υγραθούν όλα.
Ρίχνω το μείγμα σε λαδόκολλα στο ταψί (30x40εκ) και με τη ράχη του κουταλιού το απλώνω ώστε να μην έχει μεγάλο πάχος και να είναι ομοιόμορφο σχεδόν παντού (για να μην κολλάει το κουτάλι, το βρέχω με νερό).
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 140°C, στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
Όταν πάρει χρυσαφί χρώμα, το βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει τελείως.
Το κόβω με τα χέρια σε ακανόνιστα κομμάτια (μπουκίτσες) και το φυλάω σε αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο για να διατηρηθεί τραγανή.