Βάζω στον πολυκόφτη το αβοκάντο να γίνει αλοιφή. Προσθέτω το βούτυρο και τα ενσωματώνω.
Ρίχνω το μέλι, το σοκολατούχο ρόφημα κακάο Nesquik 30% λιγότερη ζάχαρη, το κονιάκ και τα χτυπάω μαζί.
Μεταφέρω το μείγμα σε ένα μπολ, σπάω τα μπισκότα με το χέρι σε κομμάτια, βάζω τα αποξηραμένα φρούτα σε καρέ κομμένα και τα ανακατεύω πολύ καλά.
Απλώνω το μείγμα σε λαδόκολλα, σχηματίζοντας μια ευθεία και με τη βοήθεια της λαδόκολλας το τυλίγω σε ρολό, κλείνοντας δεξιά και αριστερά τις άκρες.
Συμπιέζω καλά το μείγμα να μην έχει εσωτερικά κενά και το βάζω στην κατάψυξη για 8 ώρες.
Το βγάζω, το αφήνω λίγα λεπτά να μαλακώσει εξωτερικά, αφαιρώ τη λαδόκολλα και το μεταφέρω σε μια άλλη που έχω πασπαλίσει με την τρούφα.
Πασπαλίζω και το υπόλοιπο ρολό με τρούφα πιέζοντας απαλά να κολλήσει και να μπει μέσα στο ρολό.
Το τυλίγω πάλι με λαδόκολλα, πιέζοντας καλά να σταθεροποιηθεί η τρούφα και το βάζω στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Βγάζω τη λαδόκολλα και κόβω σε κομμάτια πάχους 1,5-2 εκ κάθε ένα.
Μπορώ να σερβίρω ή να τα αποθηκεύσω σκεπασμένα στην κατάψυξη.