Για τη ζύμη σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά να αφρατέψουν.
Ρίχνω το λιωμένο βούτυρο, το νερό, το πιπέρι και ανακατεύω.
Ενώνω το αλεύρι με το αλάτι και τα προσθέτω σταδιακά στο μείγμα δημιουργώντας ένα χυλό.
Τέλος βάζω 150 γρ φέτα θρυμματισμένη ενσωματώνοντας τη στο χυλό.
Τον ρίχνω σε βουτυρωμένο ταψί 30 x 36 εκ, φροντίζοντας να ισιώσω την επιφάνεια του ομοιόμορφα.
Πασπαλίζω πάνω του τα άλλα 150 γρ φέτας θρυμματισμένη και τοποθετώ διάσπαρτα τα κυβάκια του βουτύρου.
Προθερμαίνω το φούρνο στου 220°C στον αέρα και ψήνω στου 200°C στον αέρα για 30 λεπτά περίπου.
Κόβω σε κομμάτια και σερβίρω!